"Znas li, bolan Haso da sam se ja dobro zastitio od virusa?", kaze Mujo.
"Kako, boga ti Mujo?"
"Stavio sam prezervativ. Skidam samo kad pisam i tucam."
Isao Haso i upao u zivo blato. Nailazi Mujo kad Haso, koji je upao do koljena, rece: - Mujo, izvadi me iz blata i spasi mi zivot. - Hocu, ako mi popusis ku*ac. - Mars pedercino!!! Haso u medjuvremenu propao do pojasa. Odjednom nailazi Himzo, a Haso ce: - Himzo brate, izvadi me iz blata i spasi mi zivot! - Hocu, ako mi popusis ku*ac. - Mars pedercino!!! Haso propao vec do vrata, kad nailazi Avdo: - Avdo brate, izvadi me iz blata, spasi mi zivot, popusicu ti ku*ac! - Mars pedercino!!!
Ulazi Mujo kod ljekara i sa vrata vice: - KASTRACIJA! - Crni Mujo, pa to je strasna operacija, kud ti to pada na pamet? - KASTRACIJA!!! Poslala me Fata na KASTRACIJU. - Ama covjece, nije valjda da se i ona slaze? - Jakako se slaze, ona me poslala. KASTRACIJA! Potpise Mujo papire, i doktor mu odsjece ku*ac. Vraca se Mujo kuci, a zena ga pita: - Auuu, koliko ti dugo daju tu vakcinu... Na to se Mujo lupi po celu i pocne da vice: - VAKCINACIJA!!! VAKCINACIJA!!!
Dodje Mujo u gostionicu i trazi viski. Konobar kaze: - Ne mogu ti dati, sad ce doci Crni Joe. I tako on ode do druge gostionice i tu mu kazu isto. Kaze Mujo: - Pa daj jednu s nogu. Konobar mu nekako natoci i taman on uzeo casu, na vrata ulazi covjek sa crnim sesirom, crnom jaknom, u crnim pantalonama. Dodje Mujo do njega i kaze mu da ce sve uciniti samo da ga ne ubije. Kaze mu covjek da mu ga popusi. Tako mu ga pusi on, kad covjek kaze: - HAJDE POZURI, SAD CE CRNI JOE.