$~*PrInCeSs LiKe DuLcE*~$ Admin
Number of posts : 328 Age : 29 Location : Sa Dulce i na kraj sweta! Humor : xixixixixi.... KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : Po0o0o0no.... Omiljena poznata licnost : Dulce Maria Registration date : 2008-10-12
| Subject: OT: Profesori vs Bad Copy Sun Oct 26, 2008 10:22 pm | |
| Ulazak dvojice repera u Akademiju Operacija trijumf, Skaj Viklera i Ajs Nigrutina, uneo je nemir u svakodnevicu studenata i prilično je iznervirao direktora i ostale profesore.
Direktor Akademije Saša Dragića i profesori na redovnom sastanku (bili su prisutni i Snežana Vukomanović i Milenko Pajović) izrazili su iznenađenje i razočaranost odlukom organizatora da u kuću uvedu dvojac Bad Copy, jer smatraju da negativno utiču na studente, ustaljenu šemu rada i da njih dvojica nemaju baš mnogo čemu da nauče studente.
Direktor i profesori su primetili da je discplina među studentima popustila od kako su Vikler i Nigrutin u kući, da studenti više razmišljaju šta će nih dvojica da urade i izvale neki štos, nego što razmišljaju o pesmama koje treba da pripreme za naredno Gala veče.
Nezadovoljstvo profesorskog kadra izraženo je i kroz reči Saše Dragića, koji je najavio da će napustiti Akademiju, odnosno dati otkaz na mesto direktora, ako njih dvojica ostanu duže od nedelju dana u kući.
U međuvremenu, ponovo se pojavljuju stari problemi sa pesmama. Svaki put neko drugi od studenata je nezadovoljan pesmom koja mu je dodeljena, a sada je to Adnan Babajić-Babaja, kome se ne dopada to što če na Gala večeri morati da peva jednu pesmu “Zabranjenog pušenja”. Babaja čak razmišlja da napusti kuću, što je rekao i direktoru Akademije.
Skaj Vikler i Ajs Nigrutin, u svom stilu, kritički su se osvrnuli na prethodno Gala veče i nastupe pojedinih studenata.
U trenucima dokolice (a takvi su česti, bar kad su njih dvojica u pitanju), Ajs Nigrutin je u svom stilu obradio pesmu Tošeta Proeskog “Čija si”. U Ajsovoj obradi to izgleda ovako: “Baš su ti ružne cipele, znam da to kravlja koža nije…”. | |
|
$zmaj$ Admin
Number of posts : 583 Age : 29 Location : Loznica Humor : uvek spreman za zezanje KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : JA PUNOOO! Registration date : 2008-10-11
| Subject: Re: OT: Profesori vs Bad Copy Mon Oct 27, 2008 3:03 pm | |
| | |
|
<Samrica*rbD> Postajes zabawan
Number of posts : 205 Age : 29 Registration date : 2008-10-14
| Subject: Re: OT: Profesori vs Bad Copy Mon Oct 27, 2008 10:36 pm | |
| hahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaaheheheheheheehee joj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
~Princess~96~ Nowi clan
Number of posts : 24 Age : 28 Registration date : 2008-10-13
| Subject: Re: OT: Profesori vs Bad Copy Tue Oct 28, 2008 11:53 am | |
| bash je extra shto su ushli na akademiju...
“Baš su ti ružne cipele, znam da to kravlja koža nije…”. xaxa LoL! | |
|
!*...MaXy...*! U centru paznje
Number of posts : 340 Age : 28 Location : U Elite Way-u witch Dul Humor : Smesan si ko saxrana Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: OT: Profesori vs Bad Copy Tue Oct 28, 2008 9:34 pm | |
| - ~Princess~96~ wrote:
- bash je extra shto su ushli na akademiju...
|
$~*PrInCeSs LiKe DuLcE*~$ Admin
Number of posts : 328 Age : 29 Location : Sa Dulce i na kraj sweta! Humor : xixixixixi.... KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : Po0o0o0no.... Omiljena poznata licnost : Dulce Maria Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: OT: Profesori vs Bad Copy Wed Oct 29, 2008 1:07 pm | |
| - !*PrincesSa CoMo Dulce*! wrote:
- ~Princess~96~ wrote:
|
~AnGeLiTo De DulCe~ Nowi clan
Number of posts : 68 Age : 28 Location : Rolan Garos Humor : ha,ha,ha... Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: OT: Profesori vs Bad Copy Sat Nov 01, 2008 9:52 pm | |
| - $~*PrInCeSs LiKe DuLcE*~$ wrote:
- !*PrincesSa CoMo Dulce*! wrote:
- ~Princess~96~ wrote:
|
!*...MaXy...*! U centru paznje
Number of posts : 340 Age : 28 Location : U Elite Way-u witch Dul Humor : Smesan si ko saxrana Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: OT: Profesori vs Bad Copy Mon Nov 03, 2008 12:00 am | |
| xexexxexex...ma nekada su bas carewi!!!! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: OT: Profesori vs Bad Copy | |
| |
|