| Danijel se posvađao sa profesorom pevanja | |
|
|
Author | Message |
---|
$~*PrInCeSs LiKe DuLcE*~$ Admin
Number of posts : 328 Age : 29 Location : Sa Dulce i na kraj sweta! Humor : xixixixixi.... KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : Po0o0o0no.... Omiljena poznata licnost : Dulce Maria Registration date : 2008-10-12
| Subject: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja Sun Oct 26, 2008 10:24 pm | |
| Iako je ulazak repera Ajsa Nigrutina i Skaja Viklera u muzički šou „Operacija trijumf” pomalo oraspoložio ukućane i podigao atmosferu u kući, i ova nedelja je počela svađama. Ovoga puta netrpeljivost je pokazao Danijel Pavlović koji se posvađao sa profesorom pevanja pa sa Vukašinom…
Sve je počelo kada mu je profesor solo pevanja Milojko Pajević rekao da je na protekloj gala večeri falširao, te da pevanje nije ličilo ni na šta. Danijel kritike uopšte nije želeo da posluša nego se okrenuo Vikleru da ga pita za mišljenje. Kada je Vikler rekao da ne misli tako, Danijel je kratko dogovorio: „Samo mi je to bitno”, jasno stavljajući do znanja da ne poštuje profesorovo mišljenje. Rasprava se tu, međutim, nije završila, te je Danijel nastavio da provocira. - Profesore, jeste li vi uopšte pogledali snimak - izazivao je Danijel dok ga profesor nije izbacio sa časa. Posle časa, Vukašin je želeo da Danijelu stavi do znanja da takvo ponašanje nije u redu, ali je mladog Kragujevčanina to toliko iznerviralo, te su se sustanari umalo i fizički obračunali.
Izvor: Blic | |
|
| |
$zmaj$ Admin
Number of posts : 583 Age : 29 Location : Loznica Humor : uvek spreman za zezanje KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : JA PUNOOO! Registration date : 2008-10-11
| Subject: Re: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja Mon Oct 27, 2008 3:10 pm | |
| | |
|
| |
<Samrica*rbD> Postajes zabawan
Number of posts : 205 Age : 29 Registration date : 2008-10-14
| Subject: Re: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja Mon Oct 27, 2008 10:25 pm | |
| svasta
!!!!!!!!!!!!!!!! mene on nervira...................ali nije lose pevao....barem koliko se ja secam gala veceri! | |
|
| |
$zmaj$ Admin
Number of posts : 583 Age : 29 Location : Loznica Humor : uvek spreman za zezanje KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : JA PUNOOO! Registration date : 2008-10-11
| Subject: Re: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja Mon Oct 27, 2008 10:28 pm | |
| pa nepeva on lose a cak svaki put dobije pesmu od istog pevaca kog on voli | |
|
| |
| Subject: Re: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja Mon Oct 27, 2008 10:31 pm | |
| pffffffffffff........................! | |
|
| |
~Princess~96~ Nowi clan
Number of posts : 24 Age : 28 Registration date : 2008-10-13
| Subject: Re: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja Tue Oct 28, 2008 12:00 pm | |
| pa naravno kada je brat od marije sherifovic...(ne rodjeni) josh samo fali on da pobedi (preko veze) pa da se roknem... | |
|
| |
| Subject: Re: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja Tue Oct 28, 2008 4:36 pm | |
| meni se tamo niko ne svidja osim.....nikole s ! ajde da kazem i ja :ZGODAN JE ! hehehehehehe | |
|
| |
!*...MaXy...*! U centru paznje
Number of posts : 340 Age : 28 Location : U Elite Way-u witch Dul Humor : Smesan si ko saxrana Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja Tue Oct 28, 2008 9:30 pm | |
| Ma mene Danijel nerwira...kreten!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja Tue Oct 28, 2008 10:44 pm | |
| | |
|
| |
$~*PrInCeSs LiKe DuLcE*~$ Admin
Number of posts : 328 Age : 29 Location : Sa Dulce i na kraj sweta! Humor : xixixixixi.... KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : Po0o0o0no.... Omiljena poznata licnost : Dulce Maria Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja Wed Oct 29, 2008 1:04 pm | |
| - $zmaj$ wrote:
- pa nepeva on lose a cak svaki put dobije pesmu od istog pevaca kog on voli
pa on uwek dobije nesto sto mu odgowara.....ali bih wolela da nu daju neku pesmu sto ne ume da pewa pa da ga widimo onda!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Danijel se posvađao sa profesorom pevanja | |
| |
|
| |
| Danijel se posvađao sa profesorom pevanja | |
|