$~*PrInCeSs LiKe DuLcE*~$ Admin
Number of posts : 328 Age : 29 Location : Sa Dulce i na kraj sweta! Humor : xixixixixi.... KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : Po0o0o0no.... Omiljena poznata licnost : Dulce Maria Registration date : 2008-10-12
| Subject: interwju sa najlepsim ucesnikom ot-Nikola Saric.....cmok....... Sun Oct 26, 2008 10:29 pm | |
| Pol: muški Zemlja: Srbija Datum rođenja: 21. 2. 1989 Horoskopski znak: Riba Status: u vezi Maternji jezik: srpski
O meni:
Da li ste ikada bili na TV-u? Da.
Ako jeste, molimo vas da ukratko opišete u kojim ste emisijama učestvovali i kada je to bilo. U muzičkim emisijama, kao prateći vokal i sa horom.
Koji instrument svirate? Gitaru i bas gitaru.
Koji muzički stil svirate, pevate ili volite? R'n'b, klasika.
Koliko dugo svirate, pevate, komponujete ili izvodite? Osam godina.
Da li ste školovani ili samouki? Završio sam nižu i srednju muzičku školu u Beogradu.
Opišite kako želite da se vaša muzička karijera razvija u narednih pet godina. Želeo bih da se u narednih pet godina usavršavam i učim.
Po vašem mišljenju - šta je presudno za uspeh? Talenat i učenje.
Da li smatrate da ste talentovani i koji su vaši talenti? Da, ja sam muzički talentovan.
Šta prava zvezda treba da poseduje? I kako treba da izgleda prava zvezda? Mora posedovati harizmu i znanje.
Kada biste imali mogućnost da pevate s nekom svetskom zvezdom, ko bi to bio i zašto? Dejvid Koverdejl.
Kada biste imali mogućnost da pevate s nekom domaćom zvezdom, ko bi to bio i zašto? Dado Topić, Džiboni i Vlado Georgiev.
Navedite pesmu koja vas opisuje i objasnite zašto. Kad sam bio mlad - Riblja čorba. Kao da je pisana za mene. | |
|
Number of posts : 328 Age : 29 Location : Sa Dulce i na kraj sweta! Humor : xixixixixi.... KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : Po0o0o0no.... Omiljena poznata licnost : Dulce Maria Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: interwju sa najlepsim ucesnikom ot-Nikola Saric.....cmok....... Sun Oct 26, 2008 10:30 pm | |
| ako nekom treba neka biografija ucesnika iz ot jer imam swe biografije,jel treba nekom ? | |
|
~Princess~96~ Nowi clan
Number of posts : 24 Age : 28 Registration date : 2008-10-13
| Subject: Re: interwju sa najlepsim ucesnikom ot-Nikola Saric.....cmok....... Tue Oct 28, 2008 12:02 pm | |
| ne treba..imam i ja... hvala za intervju! | |
|
!*...MaXy...*! U centru paznje
Number of posts : 340 Age : 28 Location : U Elite Way-u witch Dul Humor : Smesan si ko saxrana Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: interwju sa najlepsim ucesnikom ot-Nikola Saric.....cmok....... Tue Oct 28, 2008 9:32 pm | |
| Ne treba! Xwala za interwju!!!!! | |
|
| Subject: Re: interwju sa najlepsim ucesnikom ot-Nikola Saric.....cmok....... Wed Oct 29, 2008 1:08 pm | |
| ma nista on je najlepsi....slatkis moj mali! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: interwju sa najlepsim ucesnikom ot-Nikola Saric.....cmok....... | |
| |
|