$~*PrInCeSs LiKe DuLcE*~$ Admin
Number of posts : 328 Age : 29 Location : Sa Dulce i na kraj sweta! Humor : xixixixixi.... KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : Po0o0o0no.... Omiljena poznata licnost : Dulce Maria Registration date : 2008-10-12
| Subject: Reperi uvrijedili Ninu, trudna Andrea hoće kući Sun Oct 26, 2008 10:21 pm | |
| Osim novih zadataka studenti su se bolje upoznavali s pridošlicama, hip hop zvijezdama Ajsom Nigrutinom i Wikluhom Skyem, koji su bili ”najveći kritičari” gala večeri. Stvari su se zakuhale kada je jedan od njih komentirao nastup Milice i Nine, te ih okarakterizirao kao ” jako slatke i odlične plesačice”. Nina se na tu opasku jako uvrijedila. ”Sada si me ubio, kada si rekao da sam slatka i da dobro plešem!” Dvojac se pokušao opravdati, ali nije im uspijevalo uvjeriti Ninu u suprotno. Na kraju dana Ajs i Wikluh počeli su skladati pjesmu posvećenu Operaciji Trijumf.
Trudna Andrea je komentirala događaje na prošloj gala večeri, na kojoj je bila i nominirana. Na pitanje o tome što misli o jedinom glasu za nju, koji joj je dao Danijel, Andrea je odgovorila ”Iskreno nije mi to bilo tako drago, jer je prvo napisao Nikolu, a kada je vidio da su svi glasali za njega, obrisao je i napisao moje ime!” - hladno je rekla trudna Andrea, koja se ipak nada skorašnjem povratku kući gdje će moći uživati u svojoj trudnoći.
Izvor: Javno | |
|
!*...MaXy...*! U centru paznje
Number of posts : 340 Age : 28 Location : U Elite Way-u witch Dul Humor : Smesan si ko saxrana Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: Reperi uvrijedili Ninu, trudna Andrea hoće kući Tue Oct 28, 2008 9:44 pm | |
| Ma znam...oni me bas znaju iznerwirati a i Nina, sta se pali... | |
|
<Samrica*rbD> Postajes zabawan
Number of posts : 205 Age : 29 Registration date : 2008-10-14
| Subject: Re: Reperi uvrijedili Ninu, trudna Andrea hoće kući Tue Oct 28, 2008 10:39 pm | |
| ma.........dobro......mozda i ovi reperi preteruju....mislim.......... | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Reperi uvrijedili Ninu, trudna Andrea hoće kući | |
| |
|