$~*PrInCeSs LiKe DuLcE*~$ Admin
Number of posts : 328 Age : 29 Location : Sa Dulce i na kraj sweta! Humor : xixixixixi.... KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : Po0o0o0no.... Omiljena poznata licnost : Dulce Maria Registration date : 2008-10-12
| Subject: O.T: Andrea Harapin odlazi s Akademije zbog astme? Sun Oct 26, 2008 10:25 pm | |
| Trudna Andrea Harapin morat će kroz slijedećih deset dana napustiti Akademiju, kako prenosi jedan srpski tabloid. Razlog eventualnog odlaska nije sama trudnoća, nego i njeni problemi s astmom. Njoj su iz tog razloga zabranjene fizičke aktivnosti. Kako bi se ispoštovao ugovor kojeg su studenti potpisali prije ulaska, Andrea će morati biti nominirana ili će dobrovoljno napustiti show kako bi mogla izaći. Nakon što su im otkazani satovi pjevanja i plesanja zbog toga što su prokrijumčarili dvije litre votke, studenti vrijeme provode u razgovoru. Malo kasnije se Sonja rasplakala i to zbog toga što je dobila informacije iz vanjskog svijeta. Navodno ljudi misle da je ona loša osoba. - Ono što ja imam za reći nije za kameru, saznala sam ja puno toga - rekla je Sonja kroz suze. Ravnatelj joj je na to uzvratio kako su svi oni odrasle osobe te da svakog trenutka mogu izaći ako misle da im boravak na Akademiji neće pomoći. Kasnije mu se požalio nominirani Nikola koji zbog svoje izvedbe na prošloj gala večeri smatra da nije dovojlno dobar da se bavi glazbom. - Želim da napustim Akademiju. Dolazi do toga da ja ne volim da se bavim muzikom, a ne želim da dođe do toga - tiho je jecao uznemireni Nikola. Direktor ga je smirivao riječima da izdrži do slijedeće gala večeri te kako će sve biti bolje.
Izvor: 24sata | |
|
$zmaj$ Admin
Number of posts : 583 Age : 29 Location : Loznica Humor : uvek spreman za zezanje KOLIKO SI ZAAVAN/ZABAVNA : JA PUNOOO! Registration date : 2008-10-11
| Subject: Re: O.T: Andrea Harapin odlazi s Akademije zbog astme? Mon Oct 27, 2008 3:03 pm | |
| ma ona danas izlazi izbacice je publika a sajko ostaje | |
|
<Samrica*rbD> Postajes zabawan
Number of posts : 205 Age : 29 Registration date : 2008-10-14
| Subject: Re: O.T: Andrea Harapin odlazi s Akademije zbog astme? Mon Oct 27, 2008 10:39 pm | |
| ma kako ce kad je trudna........dobila jedinu priliku da postane zvezda i bas tad.......... | |
|
!*...MaXy...*! U centru paznje
Number of posts : 340 Age : 28 Location : U Elite Way-u witch Dul Humor : Smesan si ko saxrana Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: O.T: Andrea Harapin odlazi s Akademije zbog astme? Tue Oct 28, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
<Samrica*rbD> Postajes zabawan
Number of posts : 205 Age : 29 Registration date : 2008-10-14
| Subject: Re: O.T: Andrea Harapin odlazi s Akademije zbog astme? Tue Oct 28, 2008 10:41 pm | |
| ona je i zeljela da izadje ..............otisla je..............a sto se tice novih nominovanih ...bolje da izadje danijel ....jasmina neka ostane!!!!!!!!!!!!!! | |
|
~AnGeLiTo De DulCe~ Nowi clan
Number of posts : 68 Age : 28 Location : Rolan Garos Humor : ha,ha,ha... Registration date : 2008-10-12
| Subject: Re: O.T: Andrea Harapin odlazi s Akademije zbog astme? Tue Oct 28, 2008 10:55 pm | |
| andrea nije otisla zbog astme vec zbog trudnoce a i bolje je zbog tog deteta meni je ona bila jedna od favorita | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: O.T: Andrea Harapin odlazi s Akademije zbog astme? | |
| |
|